AMP Kolay Metraj programımız’ın Donatı Modülü yayınlandı. Donatı metrajı için basit, organize ve orjinal bir çözüm olarak KM Donatı Modülü hizmetinizde!

Metraj çıkartma sürelerinizi 5’te 1’ine indiren Kolay Metraj, şimdi de yeni yayınlanan Donatı Modülü ile demir metrajı çıkartma sürelerinizi minimuma indiriyor. Donatı projelerinden donatı metrajınızı doğru, organize ve Autocad gibi başka programlara gerek olmadan hızlıca çıkartıp; iş gücü, zaman ve para tasarrufu sağlayın.

AMP Kolay Metraj Donatı Modülü Videosunu İzleyin!

AMP Yazılım’dan orjinal bir Donatı Metrajı çıkarma çözümü.

Donatı Metrajı Çıkartmak İçin Yeni ve Benzersiz Bir Çok Özellik Elinizin Altında !

Tüm Betonarme İşleri İçin Kullanılabilir

Projenizin hangi programda çizildiği ve hangi dosya formatında olduğu hiç farketmez. Hiçbir ek programa ihtiyaç duymaz.
Donatı miktarlarını eksiksiz çıkartmak isteyen inşaat profesyonelleri için tasarlanmıştır.

Bu Programı Kullanarak Demir Metrajı Çıkartmak Çok Kolay

Herkesin kullanabileceği düzeyde tasarlanmış, kullanımı kolay ve keyifli bir programdır. Örnek videoları izleyerek veya Temel kullanım eğitimini aldıktan hemen sonra metraj çıkarmaya başlayabilirsiniz. Birkaç uygulama yaptıktan sonra çok hızlı sonuç elde etmeye başlarsınız.

Tüm Projenin Durumunu Bir Bakışta Görebilirsiniz

Demir metrajını çizim ve yapı elemanları şeklinde ağaç yapısıyla organize eder.

Çizim üzerinde ya da ağaç yapısı üzerinde metrajı belirleme özelliği ile hataları ve eksiklikleri hızlıca kontrol edebilirsiniz. Çizimde belirtilmeyen demir maliyetlerini de ölçme ve hesaplama imkanı verir.

Metraj Sonuçlarınızı Özelleştirin ve Tablolar halinde Hızlıca Görüntüleyin

Demir Metrajı sonuçları kullanıcılar tarafından özelleştirilebilen tablolarda istenilen detayda görüntülenir. Oluşturduğunuz sonuç tablolarınızı isterseniz çizimlerin üzerine eklenebilir ya da Excel’e aktarılabilirsiniz.

Donatı Metrajı Kütüphanesi

Deneyimli inşaat mühendisleri tarafından hazırlanan “Donatı Metrajı Kütüphanesi” sayesinde kiriş, kolon, döşeme, temel, duvar, vb. yapısal elemanlara ait 150’den fazla hazır donatı şekli ile demir metrajını hemen çıkartmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz ayrıca yeni özel donatı tipleri tanımlayıp tasarlayabilir ve uzunluklarını hesaplayan formüleri girebilirsiniz.

Donatı Maliyetiniz Anında Hazır

AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet entegrasyonu sayesinde, metrajını çıkarttığınız donatılar; otomatik olarak Ton birimine dönüştürülür ve ilgili demir pozları ile yaklaşık maliyete otomatik olarak eklenir. Demir maliyetinizi görmek için size sadece “hesapla” düğmesine basmak kalır.

KOLAY METRAJ SADECE AMP’DE VAR!